Здраво!
Овие тестови имаат за цел да откријат дали (и колку) одредени дистракции влијаат на времето за реакција.

Заради потребите на анкетата, би Ве замолила да одговорите на следните прашања:


Дали се чувствувате одморени денес?


Дали пиевте кафе или друг енергетски пијалок во последните неколку часа?

ЗАПОЧНИ